Sekretesspolicy

Sverigeautomatenspel.se är måna om att skydda alla personliga uppgifter som du anförtror åt oss. Personliga uppgifter är all information som rör dig, och det kan vara namn, adress, födelsedatum, betalningsuppgifter eller annan information som du delar med dig av.Sverigeautomatenspel.se försäkrar dig om att användningen av dina personliga uppgifter överensstämmer med alla lagar och regler kring sekretess och dataskydd i de länder där vi är verksamma . Följaktligen, Sverigeautomatenspel.se  tillhandahåller denna policy för att informera dig om hur din personliga information används.

Samlas din personliga information av vår webbsida?

Om du anger ditt namn och din adress offentligt på vår sajt för att få information om våra produkter och tjänster kan du frivilligt lägga till ytterligare uppgifter. Du kommer bli tillfrågad att lägga till personlig information på dessa platser för att kunna få mejl från Sverigeautomatenspel.se .

Hur kommer vi använda de personliga uppgifterna

Vi kommer att bearbeta dina personliga uppgifter i enlighet med tillämplig dataskyddslag. Sverigeautomatenspel.se ämnar använda din personliga information för följande syften: upprätthålla våra konton och arkiv, bevaka användningen av hemsidan och kvaliteten på tjänsterna, samt för att informera dig om produkter och tjänster som du för stunden kan vara intresserad av. Eventuell inspelning förblir egendom hos Sverigeautomatenspel.se och kommer bara att användas för ovanstående ändamål.

För att säkerställa högkvalitativa tjänster kan vi komma att övervaka den kommunikation du har med oss, om det sker via text eller mejl. Mejl är inte krypterade till/från de publika eller privata sektionerna på webbsidan. Sverigeautomatenspel.srekommenderar att du inte sänder personlig information via mejl.

Delning av din personliga information

Din personliga information kan, för ändamålen beskrivna ovan, förflyttas eller delas av oss till tredje parts-företag som vi anlitat, eller till samarbetspartners som är kapabla att bearbeta din personliga information för de ändamål som beskrivits i sekretesspolicyn. Vi och dessa företag kan vid olika tillfällen behålla tredje parts-företag för att bearbeta din personliga information enligt de ändamål som beskrivits ovan. Bearbetningen kommer att regleras av ett kontrakt som lagen kräver, och som innehåller skyddsåtgärder för datasekretess. När det enligt regleringar eller lag krävs kan din personliga data delas till tillsynsmyndigheter samt statliga eller lagstiftande myndigheter.

Medgivande

“Genom att delge din personliga information, samtycker du till att Sverigeautomatenspel.se bearbetar och delar din personliga information för ändamålen och för de sätt som anges i denna policy. Om du vill bestämma, ändra eller begränsa ditt samtycke på något sätt, vänligen låt oss veta via kontaktformuläret som visas under ” Kontakta oss ” -sektionen på vår webbsida (i sidfoten).”

Loggdata

Vi vill informera dig om att varje gång du använder våra tjänster samlas information in som din webbläsare skickar till oss, och detta kallas för loggdata. Denna loggdata innehåller information så som din IP-adress (internetprotokoll), vilken webbläsare du använder, vilka av våra sidor du besöker, tid och datum för ditt besök, tid spenderat på sidorna och annan statistik.

Cookies

Cookies är filer med små mängder data som vanligtvis används för att identifiera anonyma men unika besökare. Dessa skickas till din webbläsare från sajten som du besöker och lagras på din dators hårddisk.

Denna sajt använder Google Analytics som är den mest använda tjänsten för webbanalys på internet. Google använder informationen för att utvärdera användandet av sajten, sammanställa rapporter om aktiviteten på hemsidan till webboperatörer och tillhandahålla andra tjänster relaterade till aktiviteten på sajten och internetanvändandet. Vi använder den här information för att sammanställa rapporter och få vår sajt att fungera mer smärtfritt.

Informationen som samlas in kommer generellt sett att sammanställas för att upptäcka trender och användarmönster för affärsanalyser, förbättring av sajten/plattformen och prestandamätningar. Den typ av information vi samlar in inkluderar hur många besökare vår sajt har, när de besökte, hur länge samt vilka sektioner och tjänster som nyttjades. – De hjälper oss att veta vilka sidor som är mest och minst populära, och se hur besökare navigerar sig på sajten.

Säkerhet

Vi uppskattar förtroendet du ger oss med din personliga information, därför strävar vi efter att använda den på ett kommersiellt godtagbart sätt och skydda den. Kom dock ihåg att ingen metod för överföring via internet, eller metod för elektronisk lagring, är 100 % säker och pålitlig, och vi kan inte garantera en absolut säkerhet.

Länkar till andra sajter

Våra tjänster kan innehålla länkar till andra sajter. Om du klickar på en tredje parts-länk kommer du att bli dirigerad till den sajten. Notera att dessa externa sajter inte drivs av oss, och därför vill vi rekommendera dig att ta del av deras sekretesspolicy. Vi har ingen kontroll över deras policys, och åtar oss inget ansvar för innehållet, deras tjänster eller vad tredje parts-sajter gör.

Allmän information

Om ändamålen för bearbetningen av information ändras kommer vi att notifiera dig så snart som möjligt, och be om ett nytt samtycke om det krävs.

För all information om Sverigeautomatenspel.seför en kopia av din personliga information eller andra förfrågningar gällande vår policy för dataskydd, vänligen kontakta oss. Återigen, kontaktformuläret finner du under Kontakta oss-sektionen på vår sajt.

Ändringar

Vår sekretesspolicy kan komma att ändras. Vi kommer inte att minska dina rättigheter i sekretesspolicyn utan ditt explicita medgivande. Vi kommer att publicera alla ändringar i sekretesspolicyn på denna sajt och om ändringarna är signifikanta kommer vi att ge ett tydligare meddelande (till exempel för vissa tjänster, mejlutskick för ändringar i sekretesspolicyn).

Scroll to top